Voor alle (oud)Poeldijkers:

Omdat er geen officiŽle website over 'mijn dorp' is, heb ik zelf het initiatief genomen. Na heel veel surfen op het net heb ik materiaal verzameld wat ik hier heb geplaatst. Mocht er iemand zijn die het niet eens is met de publicatie of de link hier geplaatst, laat het me even weten. Verder krijg ik heel veel materiaal van onze bezoekers, waar ik heel blij mee ben. Dit is geen nieuwswebsite maar helemaal in het teken van de geschiedenis van ons dorp. U vindt hier oude foto's, verhalen van (oud)Poeldijkers over vroeger en leuke dingen om te weten.

Het kan gebeuren dat u iets instuurt en dit niet direct wordt geplaatst. Dat heeft als reden dat ik deze website maak in mijn vrije uurtjes. Ik ben getrouwd met Paul, heb een leuke baan, 4 kinderen en 3 kleinkinderen, waar ik zeer regelmatig 'oppasoma' voor ben.

Wilt u een discussie beginnen of een wat langere boodschap achterlaten, dan kan dit in de 'Babbelhoek' en als u alleen even wilt laten weten dat u langs bent geweest, plaats dan een berichtje in ons 'Gastenboek'. Wilt u contact opnemen met mij, mail naar redactie@poeldijk.net

Als u in het menu een ziet staan, dan opent zich een nieuw venster

Ziet u op de website een foto die u graag wilt downloaden kunt u mij altijd mailen. Ik zal de eigenaar om toestemming vragen. Wilt u een foto gebruiken voor commerciŽle doeleinden is toestemming altijd nodig. Gewoonlijk komt er dan een akkoord mits u de bron en de eigenaar vermeldt bij publicatie.

 

Let op: Ik ben pas net weer begonnen met deze geheel vernieuwde website dus lang niet alles werkt (nog niet).